perjantai 5. helmikuuta 2016

#throwback: Alkumme ABC

Taidelauantai
Kuva on syksyn Taidelauantailta.

A Asiallista aikaa ahmittu aamuista aina alkuiltoihin. Amazing. Apua, ahterini anoo armoa.

B Bileet, joissa juopuu uusista ihmisistä, uusista opeista, uusista oivalluksista itsestä ja taiteesta. Näissä bileissä on draamaa, tunteita, eksymistä ja löytämistä. Näissä bileissä on jotain ainutlaatuista voimaa.

C Sain kesäkuussa cocktailkutsun elokuulle. Cocktailbaariin, jossa on pitkä jatkumo, missä on paljon erilaisia cocktailtikkuja!

D Enemmän duunii, vähemmän dissii. Täst vuodest tulee vitun blessii.

E Ehkä vain tyhjentävästi voin kuvailla, kuinka eheäksi elämä on ehtinyt muotoutua täällä tämän lyhyen ajan jakson aikana. Edessä on edelleen paljon, mutta en sitä epäile, ettenkö siitä tulisi pitämään! Enteilee enormous essences!

G Tääl on niimpal gauhiast siistejä juttuja. Musta on tullut Google. Opettajatkaan ei oo gestaposta.

F Kaipa olemme fyysistyneet, ryhdistäytyneet opettelleet puhumaan face to face. Faktat pöytään ja falskiudesta pois. Voisi kysyä, oletko oppinut fiksuutta, fiktiivisyyttä, fiilistelyä ja filosofista filmailua?

H Hengitämme. Huohotamme. Hikoilemme. Huolenpitoa, huomaavaisuutta, haleja. Hallitsematonta hekotusta, hulluutta, hepuleita. Hyvästi hiljaisuus! Haastavia harjoitteita, havaintoja. Heittäydymme. Heräämme harhoista. Havahdun. Hölmönä hermoilin hyväksytäänkö. Herkistyn. Hienointa hekumaa hetkeen.

I Iiiiik, ihanaa! Iloa, itkua, irstasta ilakointia - itse ihmisyyttä. Iskenyt isosti.

J Joku: "Jännittäää?"
Joukko: "Joo..."
Joku: "Jaksaako?"
Joukko: "Jaksaa, joukko jelppaa!"

K Kylä, kelpo keskittymä. Kyllä kelpaa keskittyä. Kaikenlaista kivaa, kokeillaan, kehokin kovilla. Kihelmöi, kenen kanssa kulloinkin kohdataan. Kiitos, koulu. Kaikki kaivetaan.

L Liimaudumme lähekkäin, loittonemme luotanne, lukittaudumme lujasti liki. Lupaukset liipasimella me luiskahdamme läheisyydenliittoon. Loisten lailla luikertelemme lantiosta luuytimeen lämpöä liikuttamalla. Lihakset luovat liikettä. Laulamme leikkisästi, luomme loisteessa ja liikutumme lempiessämme.

M Mahtavaa, mieltä mullistavaa ja muistamisen arvoista. Missä vain, milloin vain, mihin aikaan vain ja aina on joku, jonka kanssa leikkiä. Mielettömiä tyyppejä, muutoksia ja mielenliikkeitä. Me!

N Nää naamat nään. Nielaisen. Nää naamat naulitsee. Nostan naamani niiden nähtäväksi. Näin sen on oltava.

O Oikeassa. Oikeaan. Oikein.

P Pysähdyn. Pelkään, mutta paljon vähemmän juuri nyt. Parasta olla täällä. Parempaa en voisi kuvitella. Puistattaa. Punastuttaa. Paikka tämä taitaa parantaa.

Q -kirjain on kirjaimista tarpeettomin. Sille ei yksinkertaisesti ole omaa paikkaa muiden aakkoskirjainten joukossa. Ei taitoja, tarpeeksi kiinnostusta tai tilaa onnistumiselle. Onneksi tämä teksti ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

R Tässä paikassa vallitsee jokin valtavan rakkauden ilmapiiri. Porukassa on hurrrjat määrät tekemisen intoa ja uuden oppimisen riemua. Ps. Raita on rautaa!

S Superopettavaista ja ajatuksia herättävää tekemistä. Syy-seuraussuhteiden löytämistä ja siistejä tyyppejä. Siitä koostuu mun Lahti.

T Tääl tehään täysillä! Toivottavasti tullaa toimeen tavalla tai toisella! Timo tykittää tujuu tsettii!

U Unohtumaton tunne, hengittää samaa ilmaa, toiveita, unelmia ja tavoitteita 20 uuden ihmisen kanssa. Uskaliaat, rohkeat ja vaikuttavat Minä-esitykset porautuivat sydämeen, kuten esittäjänsäkin.

V Viime vuoden vuosikurssini vaihduttua vieraaseen välillä (vaikkakin vähentyvästi) vielä viivyn vanhassa. Vaan voi veljet! Voi veljeyttä, välittömyyttä, vapautusta: vasta virrassanne voin valjastaa "viisauteni", voimavarani. Välittää. Välittää vilpittömästi. Välittää vanhaa, vaihtoehtoista, vaihtua, vahvistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti